Ter Laak Orchids    
NL | EN | DE | FR | IT
ES | RU | PL | TR
    Decorum Company
   

Informatie

Sinds 1980 is Ter Laak Orchids actief in de orchideeën. Onze nieuwe moderne potplantenkwekerij, gevestigd aan de Middenzwet 23 in Wateringen, heeft een omvang van 78.500 m2. De extra teeltlaag van 16.500 m2 boven de verwerkingsruimte, zorgt voor een meervoudige ruimtebenutting. Op jaarbasis produceren wij hier vier miljoen Phalaenopsis planten van de potmaat 12 cm. Daarnaast hebben wij een tweede locatie van 45.000 m2 aan de Middenzwet 7 in Wateringen in gebruik waar wij twee miljoen Phalaenopsis planten produceren op jaarbasis. 

Duurzaam ondernemerschap, met respect voor de omgeving en de mens, vormt de basis van de bedrijfsvoering van Ter Laak Orchids. We hebben daarom voor onze nieuwe locatie bewust geïnvesteerd in de meest moderne technieken. De zonnepanelen op ons buitenscherm zijn zeer innovatief en de schaalgrootte ervan is uniek in de glastuinbouw. Daarbij leiden onze volledig isolerende kasgevels, drie binnenschermen, warmte/koude bronnen, warmtepomp en WKK’s met een rookgasreiniger tot energiebesparing en dus CO2-reductie. Als laatste hebben wij een DaglichtKas van 4.000 m2 geplaatst waar heel energiezuinig geteeld wordt.

Onze medewerkers bepalen ons succes. Ons gedreven en vakkundige team werkt altijd klantgericht en legt daarmee de basis voor het hoge kwaliteitsniveau van ons product. Het proces van teelt en aflevering van Ter Laak Orchids is volledig geautomatiseerd. De planten kweken we op in de door ons verder ontwikkelde Plant Groei Cellen, waardoor de kans op verdroogde en beschadigde planten minimaal is. Met camera’s beoordelen we de planteigenschappen en worden de planten gesorteerd. Ons afleversysteem beschikt over spoedroutes, zodat wij erg flexibel zijn en snel kunnen handelen. Dankzij ons systeem van orderhistorie weten wij te allen tijde wat onze klant heeft besteld. Hiermee kunnen wij altijd hetzelfde naleveren. Met ons moderne afleversysteem hebben wij de beschikking over jaarrond uniforme en betrouwbare partijen. Met al deze middelen kunnen we voldoen aan de wensen van onze klanten.

     
CONTACT   |   DISCLAIMER